Vi som bloggar

Team EduPlanet
Vi är ett gäng som älskar att resa, upptäcka nya platser och återvända till gamla favoriter! Vår passion för språk, utlandet och andra kulturer har gjort att vi sökt oss hit och älskar att dela med oss av den kunskap och de erfarenheter vi har! Då vi inte alltid själva hinner resa så ofta vi önskar eller plugga alla de kurser som intresserar oss är vår räddning alla ni fantastiska studenter, kursdeltagare och kunder som vi får möjlighet att guida fram till rätt val av destination och utbildning! Vi kommer i bloggen dela med oss av personliga resetips, skolbesök och annan nyttig information om att studera utomlands.
/EduPlanet

EduPlanets studenter
Hur ser vardagen ut som student i Barcelona? Riga? London eller i New York? Ta del av våra studenters upplevelser från tiden utomlands och läs om nya vänner från världens alla hörn, glitter & glamour, hårda studier, bästa tapasen, värdmammans underbara mat, en resa med tunnelbanan i Tokyo… You name it – allt kan dyka upp!

 

6 reaktioner till “Vi som bloggar”

 1. Hej, jag har en fråga angående att söka visum till USA, ni skrev om en SEVIS avgift på 1500kr. varför måste man betala den? är det ett krav för att få visum?

  Tacksam för svar på mejl. MVH Matilda

 2. Hej
  blev väldigt intresserad av Madelenes reseberättelse från Spanien, Jag försöker själv hitta en skola i norra spanien där jag dels kan lära mig lite spanska förstås, men där man kombinera studierna med lite kajakpaddling. Ser på sidan att Madelene inte är kvar, finns det möjlighet att komma i kontakt med henne ändå?

  Hälsningar Camilla

  1. Hej Camilla,

   Kul att du vill läsa spanska och hittat till oss! Tyvärr har jag ingen kontakt till henne jag kan lämna här men skicka mig gärna ett mejl så kan jag hjälpa dig vidare. Jag har själv varit där på semester och passade på att ta en kurs på samma skola så jag kommer gärna med lite tips och råd! Mejla mig på clara@sprakpunkten.se så försöker jag svara dig så snabbt jag kan. Trevlig helg! /Språkpunkten-Clara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s