Om bloggen

Välkommen till Studerautomlandsbloggen! En blogg för dig som vill veta mer om utlandsstudier och hur det är att studera utomlands vid college, universitet och språkskolor. Det kommer även att finnas mycket tips, råd och inlägg som kan vara intressanta för dig som funderar på att jobba eller praktisera utomlands, och också för dig som älskar att resa och uppleva andra kulturer!

Bloggen presenteras av Eduplanet (tidigare Språkpunkten), i samverkan med många av våra studenter som just nu upplever sitt livs kanske största äventyr utomlands!

Tanken är att bloggen ska vara intressant för dig som vill studera eller jobba utomlands, oavsett om du reser med EduPlanet eller på egen hand.

7 reaktioner till “Om bloggen”

  1. Hej hur kan man få kontakt med er? Jag skulle vilja plugga i istanbul. Vad exakt är det man kan välja att plugga där?

    1. Hej Silva! Du får jättegärna maila oss på info@sprakpunkten.se. I nuläget har vi kontakt med en språkskola i Istanbul som erbjuder kurser i turkiska. Dock har vi ingen turkisk skola i vårt utbud som erbjuder högre studier med längre utbildningar och ämneskurser. Om du är intresserad av att läsa turkiska, kontakta oss gärna på mailen med dina önskemål! //Språkpunkten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s