Okategoriserat

Generic blogpost

Tja tja bloggen, Jonas här igen.

Sen senast så har det hänt en hel del här på kontoret. Nytt företagsnamn, ny hemsida, nya kollegor och nya arbetsområden. Jag jobbar nu med Colleges & Universitet allmänt, även om jag ibland fortfarande hjälper till på medicinavdelningen. Planen är att sakta men säkert bli någon slags all-rounder, så när jag bemästrat alla colleges & universitet vi erbjuder så ska jag smyga in på språkreseavdelningen och jobba där också. 😉

Jag har ännu inte gjort några skolbesök, men jag har däremot mött en hel del personer från de olika skolorna vi jobbar med, mest noterbart är nog våra tre Roadshows med musikskolan BIMM. Jag fick träffa tre band som bestod av studenter (eller alumni) från skolan och jag måste berätta att de var helt underbara personer allihop. Min BIMM-erfarenhet hittills har varit fantastisk, det är nästan så att jag vill ansöka till skolan själv!

WallEye

Även om jag inte har varit på skolbesök så har jag varit utomlands en del under det senaste året. Det känns lite skumt att lyfta fram en ort vi inte ens har någon skola i, men jag gör det ändå. Jag har åkt ner till Bremen i Tyskland säkert fyra-fem gånger nu och jag vänjer mig aldrig riktigt. Till exempel har de mycket mer, och mycket mera ambitiös graffiti. Ovan ser du min personliga favorit (hittills). Staden har så många upplevelser att erbjuda, men för att nämna ett par så kan jag rekommendera Pannkaksskeppet (De har menyer på engelska men hemsidan verkar vara endast på tyska), The Schnoor och sist men inte minst (då jag är obotlig Pokémon GO-spelare) att bara vandra runt i stan och utforska. Att bara gå ut och gå en dag i en okänd stad utan några specifika planer är nåt jag personligen älskar. Mitt tips är att tidigt hålla ögonen öppna efter ställen att äta lunch eller middag på. Börjar man tänka på det för sent så kan det bli ganska jobbigt att bestämma sig. :’)

Som en avslutande punkt vill jag se inrikes och lyfta upp Valborg i Uppsala. Det är utan tvekan the biggest happening of the year här i stan. I år ska jag dessutom forsränna, vilket betyder att jag och några kompisar har byggt en flotte av ett par plankor och frigolit som vi ska färdas ned för Fyrisåns vårflod med tillsammans med flera hundratals andra studenter. Det är nästintill omöjligt att klara sig utan att ramla av flotten, så det är mycket blandade känslor eftersom vattnet kommer vara bara några grader över iskallt… men jag känner ändå Valborgsandan!

Jag önskar er alla en trevlig Valborg och till alla som håller på att ansöka till någon av våra skolor så håller jag tummarna för att ni blir antagna!

Peace!  /Jonas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s