Studentberättelser

Sommarkurs på IED- Florens

Vår student Anna, 23 år, befinner sig just nu i soliga Florens, Italien. Anna läser en sommarkurs på designskolan Istituto Europeo di Design och läser kursen Graphic Design and Portfolio. Ta del av Anna´s reseberättelse och härliga bilder!

När januari var som mörkast så bestämde jag mig för att jag ville studera utomlands. Jag ville studera design, jag ville till Italien och jag ville ha en lagom lång utbildning.

Efter många kvällar på google bestämde jag mig för att söka till IED:s sommarkurs i Grafisk design baserad i Florens.

Nu sitter jag här i studentlägenheten i Florens. Det är 35 grader varmt och strålande sol. Jag bor i en lägenhet mitt i centrala Florens tillsammans med en kille från Nya Zeeland och en tjej från Australien. Vi läser alla samma utbildning och trivs hur bra som helst!

Utbildningen i Grafisk design på Istituto Europeo di Design är 4 veckor lång. Det är en grundkurs och klassen består av 9 st elever från hela världen.

Skolan är liten men den håller en hög standard. Tack vare professionella lärare och välplanerade lektioner så har vi lärt oss enormt mycket på kort tid.

Under de två veckor vi har varit här har vi hunnit med en hel del. Vi har shoppat på stadens alla marknader, varit på dagstur till Cinque Terre (helt klart ett måste om du åker hit), varit på vinprovning på en vingård, besökt florens bästa utsiktsplats, kollat på fotbolls-EM tillsammans med halva Florens, sett David av Michelangelo och självklart ätit alldeles för mycket gelato, pasta och mozarella.

Florens är fantastiskt!
______________
Hälsningar Anna

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s