Våra egna resereportage

Engelska & Fotboll i Manchester – se OS Fotboll live i sommar!

Älskar du också fotboll och drömmer om att se en riktigt stor match live någon gång? Känna stämningen och förväntningen på läktaren, folkfesten och engagemanget! Kanske i Spanien, Italien, England eller Tyskland?

Jag har tidigare sett Barcelona möta Malaga på Camp Nou, Inter i mötet med Palermo på San Siro och West Ham spela hemma på Boleyn Ground, och det är en häftig upplevelse!  Senare i sommar arrangeras OS i London och förberedelserna är i full gång på arenor och anläggningar inte bara i London utan även runtomkring i Storbritannien. Herrarnas OS Fotboll spelas delvis i Manchester, på grymma Old Trafford och vore inte det en riktigt, riktigt häftig upplevelse? Det tycker i alla fall jag! Därför känns det lite extra kul att vår kära samarbetspartner och språkskola ELC Manchester Academy i Manchester just nu har ett gäng biljetter till en semifinal och en kvartsfinal i herrarnas OS Fotboll! Matcherna spelas på Old Trafford den 4 respektive 7 augusti och en biljett kan bli din, till valfri match! Ja det är sant! Kanske planerar du att plugga engelska i sommar/ höst? Fundera på Manchester, för bokar du en 4 veckors språkkurs vid ELC Manchester Academy och läser under augusti måndag har DU möjlighet att få en gratis biljett till någon av ovan matcher (först till kvarn gäller hälsar ELC).

Manchester är en av Storbritanniens coolaste städer med en tydlig blandning av den forna industristaden och den nya moderna metropolen som staden är idag. Här hittar man mängder av trendiga restauranger, en välkänd musikscen, kultur, shopping och uteliv. Manchester är också en studentstad som lockar både internationella och brittiska studenter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om du vill läsa mer om hur du kan få en gratis biljett till herrarnas OS kvartsfinal eller semifinal i fotboll på Old Trafford i Manchester i sommar, kika vidare här!

_____________________________________________________________________________

Jag som skriver heter Helena och jobbar på Språkpunkten, bl. a med våra kurser i engelska och spanska. Jag tror kanske jag har världens roligaste jobb! En internationell miljö med trevliga kontaktpersoner från världens alla hörn och inspirerande, positiva kunder som alla är på väg ut på något spännande äventyr för att plugga språk i ett annat land!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s