Okategoriserat, Studentberättelser

Hälsningar från Cádiz, Spanien!

Image

Image

Image

Hälsningar från Cádiz!

Cádiz, den perfekta staden att befinna sig i för att plugga spanska!

Den andalusiska lilla staden har allt, lugnet, partyt, den goda tapasen och sevärdheterna. Det är en bra plats att lära sig språket på då i princip ingen i staden pratar engelska, vilket betyder att man hela tiden tvingas använda sin spanska.

Lärarna på skolan är hur underbara som helst och gör att man verkligen känner sig hemma. Tack vare det mindre antalet elever, de små klasserna och anpassade lektionerna är det lätt att lära sig och tiden i skolan blir riktigt rolig. Efter skolan kan man alltid gå till stranden som ligger ett par hundra meter bort eller varför inte äta lunch eller ta en glass i solen. Att jag valde just Cádiz är jag riktigt glad för idag, veckorna här har gett mig så mycket mer än vad en typisk turistort som Malaga eller Barcelona skulle kunnat göra. Trots att staden är i minsta laget så finns det mycket att göra, restauranger och barer finns i varenda gathörn, shoppinggatan är belägen utanför skolans lägenheter och stranden ligger otroligt nära.

Min tid här har varit riktigt bra och trots många resor till olika delar av Spanien tidigare så är Cádiz helt klart en av mina personliga favoriter!

Hälsningar
/ Malin Lundell (student vid skolan SIC Spanish in Cádiz, Spanien)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s